Implantologie

Als u vragen over uw specifieke situatie heeft of u denkt dat implantaten een oplossing voor u zijn, belt u gerust voor een intake afspraak

lees meer...

Zorg op maat

Iedere patiënt is anders. We luisteren goed naar de klachten en wensen van een patiënt en zo nodig stellen we samen een individueel behandelplan op.

lees meer...

Spoed

Voor spoedgevallen buiten praktijkuren ('s avonds en in het weekend) neemt u contact op met de Tandarts Spoedgevallendienst, telefoonnummer 070 - 311 03 05. Zij informeren u over de tandarts die op dat moment dienst heeft.

lees meer...
Esthetische Chirurgie

Esthetische chirurgie

Een mooi gebit is natuurlijk het hart van onze dienstverlening. Daarbij geloven wij dat een aangenaam uiterlijk een harmonieuze samenhang is van een mooi gebit en een goed verzorgd gezicht.

Iedereen wordt een dagje ouder en veroudering brengt rimpels, vlekken en andere onesthetische kwaaltjes met zich mee. Roken en stress spelen daarbij ook een grote rol. We hoeven niet allemaal jong te blijven maar we kunnen met simpele en niet invasieve behandelingen een gezonder en jongere uitstraling nastreven.

Tandarts Baglietto is sinds 2015 opgeleid als gebruiker van een Italiaans apparaat, de Plexr. In Nederland is dat een absolute primeur. In Italië heeft dit apparaat de markt van cosmetische behandelingen veroverd, met name voor de ooglidcorrectie (behandeling van hangende oogleden). Deze machine kan met een soft chirurgische aanpak hetzelfde resultaat halen als een dure, pijnlijke en onaangename chirurgische behandeling bij een cosmetische chirurg.

Kijk voor meer informatie naar onze digitale brochure.
U kunt ook kijken op de site www.plexr.nl
Bij interesse kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak, waarbij u uitgebreid geïnformeerd wordt over deze revolutionaire behandelmethode.

Huisstijl: M.L. Houdijk / Website: Goedemiddag!