Implantologie

Als u vragen over uw specifieke situatie heeft of u denkt dat implantaten een oplossing voor u zijn, belt u gerust voor een intake afspraak

lees meer...

Zorg op maat

Iedere patiënt is anders. We luisteren goed naar de klachten en wensen van een patiënt en zo nodig stellen we samen een individueel behandelplan op.

lees meer...

Spoed

Voor spoedgevallen buiten praktijkuren ('s avonds en in het weekend) neemt u contact op met de Tandarts Spoedgevallendienst, telefoonnummer 070 - 311 03 05. Zij informeren u over de tandarts die op dat moment dienst heeft.

lees meer...
Orthodontie

Orthodontie

Orthodontie is een specialisme binnen de tandheelkunde dat zorgt voor een optimale stand van tanden en kiezen. Door middel van verschillende types beugel worden tanden recht gezet en er wordt gezorgd dat de boven- en onderkaak goed op elkaar passen.

Orthodontie verandert een malocclusie ( verkeerde stand van tanden en kiezen en afwijkende beet) in een mooie een gebalanceerde occlusie. Een mond waar alle tanden en kiezen recht staan is mooier, makkelijker te reinigen en functioneert beter.

Functionele en esthetische redenen spelen dus een rol. Het is onderzocht en bewezen dat een mooie glimlach mensen aantrekkelijker en zelfverzekerder maakt en dat hun acceptatie in de maatschappij significant hoger is.

Huisstijl: M.L. Houdijk / Website: Goedemiddag!