Implantologie

Als u vragen over uw specifieke situatie heeft of u denkt dat implantaten een oplossing voor u zijn, belt u gerust voor een intake afspraak

lees meer...

Zorg op maat

Iedere patiënt is anders. We luisteren goed naar de klachten en wensen van een patiënt en zo nodig stellen we samen een individueel behandelplan op.

lees meer...

Spoed

Voor spoedgevallen buiten praktijkuren ('s avonds en in het weekend) neemt u contact op met de Tandarts Spoedgevallendienst, telefoonnummer 070 - 311 03 05. Zij informeren u over de tandarts die op dat moment dienst heeft.

lees meer...
Aanmelden

Aanmelden bij onze tandartspraktijk

Indien u patiënt wil worden of een afspraak wil maken voor een specifieke consult voor implantologie verzoeken wij u eerst telefonisch contact op te nemen met de praktijk. De balie medewerkster informeert u graag over de inschrijfprocedure en de gegevens die wij daarvoor nodig hebben.

Voor de definitieve inschrijving dient u daarna een formulier in te vullen dat tevens een medische anamnese bevat (een lijst met een aantal vragen over uw medische geschiedenis). Uiteraard worden uw gegevens op discrete wijze behandeld en in het respect van uw privacy. We zullen ze nooit aan derden verstrekken zonder uw toestemming. Het formulier kunt u hieronder downloaden en printen.

Let op! Voor volwassenen en kinderen zijn er twee verschillende formulieren.

Aanmeldformulier voor kinderen
Aanmeldformulier voor volwassenen

Huisstijl: M.L. Houdijk / Website: Goedemiddag!